7 Zekerheden

De zeven zekerheden van Girovi Seats

Bekijk onze producten

Uw wensen staan centraal

Als professional in de verzorgingsbranche doet u er alles aan om uw klant zo goed mogelijk te helpen. U wil immers dat uw klant tevreden naar buiten gaat en in de toekomst bij u terug komt. Dit principe geldt voor ons natuurlijk ook. Wij willen u zo goed mogelijk van dienst zijn en willen uw graag behouden als klant. Doordat wij onze producten zelf ontwerpen, maken en afleveren kunnen wij maximaal inspelen op uw persoonlijke wensen.

24-Uur reparatieservice

Er is niets zo vervelend als dat de middelen waarmee u uw werk moet uitvoeren niet goed functioneren. Ook al besteden we heel veel zorg en aandacht aan onze producten, kunnen deze wel eens mankementen vertonen. Wij verhelpen deze problemen zo snel mogelijk. In heel Nederland zijn we binnen 24 uur bij u om het probleem te verhelpen. Zodat u weer ongestoord verder kan met uw werk.

5 Jaar garantie op onze behandelstoelen

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit die we leveren. Een behandelstoel wordt volledig door onszelf ontworpen, geproduceerd en afgeleverd door onze eigen mensen. Dit gebeurt allemaal in Nederland. Hierdoor hebben wij maximale controle op de kwaliteit van onze producten. We geven u dan ook 5 jaar garantie op onze behandelstoelen. Dit is uniek in onze markt.

Terugkoopgarantie van onze behandelstoelen

Omdat het voor veel ondernemers in de pedicure- en schoonheidsbranche moeilijke tijden zijn is de aanschaf van een (nieuwe) behandelstoel een groot risico. Girovi wil een gedeelte van dit risico voor haar rekening nemen door een terugkoopgarantie af te geven aan haar klanten. Wanneer u een stoel bij ons koopt spreken we met u af op welk moment voor welke waarde u de behandelstoel kunt terug verkopen. Dit kunnen wij u aanbieden omdat we, zoals eerder aangegeven, overtuigd zijn van de kwaliteit van onze producten.

Als klant heeft u één contactpersoon

Bij Girovi Seats houden we van een persoonlijke band met onze klanten. De contacten met onze klanten onderhouden wij, als eigenaren, van Girovi Seats zelf. Dus u krijgt geen telefoontjes van verkopers en als u onze service nodig heeft kunt u ons altijd persoonlijk bereiken.

Onze producten zijn ontworpen en geproduceerd in Nederland

Wij zijn een Brabants familiebedrijf dat sinds 1995 ondernemers in de voetverzorging en schoonheidsbranche helpt met het optimaal inrichten van hun salon. Al onze producten worden door onszelf ontworpen en geproduceerd op onze eigen locatie in Nederland. Hierdoor hebben wij optimaal grip op de kwaliteit van onze producten. Verder stelt dit ons ook in staat om optimaal op uw wensen in te spelen.

Eerlijk persoonlijk advies

Elke professional in de pedicure- en schoonheidsbranche is anders en elke salon is anders. We gaan dan ook samen met u op zoek naar de beste invulling van uw wensen. Voor dit advies nemen wij de tijd en voorzien u van handige tips. Dit doen we om uw salon zo optimaal mogelijk in te richten. Voor u als ideale werkplek en voor uw klant als prettige ruimte om behandeld te worden.

Benieuwd wat Girovi Seats voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak!