Wat we doen

GIROVI SEATS

De Nederlandse praktijkinrichter voor pedicurepraktijk of schoonheidsalon

Op zoek naar een (nieuwe) inrichting voor uw pedicurepraktijk of schoonheidsalon? Of toe aan een kwalitatief hoogstaande behandelstoel? Dan bent u bij Girovi Seats aan het juiste adres! Wij zijn de Nederlandse inrichter voor pedicurepraktijken en schoonheidsalons.

Girovi Seats is een Brabants familiebedrijf dat sinds 1995 ondernemers in de voetverzorging en schoonheidsbranche helpt met het optimaal inrichten van hun salon. Al onze producten worden door onszelf ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd op onze eigen locatie in Nederland. Hierdoor hebben wij optimaal grip op de kwaliteit van onze producten. Verder stelt dit ons ook in staat om op uw individuele wensen in te spelen. Samen met u zorgen we voor een optimale inrichting van uw salon voor u en uw klanten.

Ook de levering en de onderhoudsservice hebben wij volledig in eigen hand. Wij staan voor onze producten en geven u daarom 5 jaar garantie op al onze behandelstoelen. Dit is uniek in onze markt. Daarnaast kunt u bij ons rekenen op onze 24-uur service. Wij weten hoe belangrijk een goed functionerende stoel voor uw werk is. Op deze manier zorgen wij ervoor dat u zo snel mogelijk weer optimale service kunt leveren aan uw klanten.

Girovi Seats heeft nog een, voor de markt, uniek concept: onze terugkoopgarantie. Dit concept biedt u de zekerheid als (startende) ondernemer dat u een eerlijke prijs ontvangt voor de door u aangeschafte Girovi Seats producten mocht u uw praktijk moeten beëindigen.

Bij Girovi Seats stellen wij u als klant centraal net zoals u uw klant centraal stelt. Wij helpen u met eerlijk advies in plaats van verkooppraatjes. We weten uit persoonlijke ervaring met welke zaken u geconfronteerd wordt als ondernemer.  Daarom bieden wij u onze 7 zekerheden zodat uw focus kan liggen bij uw klanten:

 1. Uw wensen staan centraal
 2. 24-uur reparatieservice
  3.     5 jaar garantie op onze behandelstoelen
  4.     Terugkoopgarantie van onze behandelstoelen
  5.     Als klant heeft u één contactpersoon
  6.     Onze producten zijn ontworpen en geproduceerd in Nederland
  7.     Eerlijk persoonlijk advies

PRODUCTONTWIKKELING

Al onze producten worden door onszelf ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd op onze eigen locatie in Nederland. Hierdoor kunnen wij snel inspelen op nieuwe wensen van onze klanten. Ons productontwikkelingsproces is volledig ingericht op innovaties die het werk van onze klanten gemakkelijker of lichter maken. We vernieuwen namelijk niet om te vernieuwen, maar we vernieuwen om te verbeteren! Hieronder is het hele proces van idee tot eindproduct beschreven.

Idee
Doordat Girovi Seats veel direct contact heeft met de gebruikers van de producten, ontstaan er regelmatig ideeën voor verbeteringen aan bestaande producten of voor totaal nieuwe producten.

Ontwerp en ontwikkeling
Op het moment dat er vanuit het werkveld een behoefte is gesignaleerd gaan we de specifieke wensen en eisen op papier zetten. Dit dient als basis voor het ontwerp. Als grofweg duidelijk is hoe een product er uit moet gaan zien en moet functioneren, worden er berekeningen gemaakt. Het gaat hierbij vooral om de krachten waarmee het uiteindelijke product te maken krijgt. Dit bepaalt uiteindelijk de materiaalkeuze. Daarnaast wordt er ook gekeken naar het design van het product. Dit moet functioneel zijn en daarnaast mooi om te zien.

Prototype
Zodra er duidelijk is met welke materialen er gewerkt gaat worden, wordt er een prototype gemaakt. Dit prototype wordt gepresenteerd aan een selecte groep mensen uit de branche.

Doorontwikkeling
De feedback van de mensen die het prototype bekeken en getest hebben, dient als input voor aanscherpingen op het ontwerp van het nieuwe product. Waar het kan, worden de op- en aanmerkingen en eventuele nieuwe wensen doorgevoerd in het nieuwe ontwerp.

Marktintroductie
Wanneer de verfijningen in het product zijn doorgevoerd is het klaar om gepresenteerd te worden aan de doelgroep. Deze marktintroductie vindt meestal plaats op één van de vakbeurzen waar Girovi Seats jaarlijks aanwezig is.

Finetuning
Ook als het product in de verkoop is, blijven we in beweging om het product nog steeds te verbeteren. Wensen van de doelgroep kunnen ten alle tijden veranderen, hierin speelt Girovi Seats zo veel mogelijk in. Wanneer hieruit weer goede ideeën ontstaan begint onze productontwikkelingscyclus weer van vooraf aan.