25 jaar Girovi

Girovi Seats bestaat 25 jaar, de tijd is voorbij gevlogen. We begonnen in 1995 in onze garage, waar we één model ontwikkelden. In de jaren die daarop volgden kwamen er meer modellen bij, uiteindelijk veranderden we het gehele concept en kwamen de elektrische functies op de behandelstoelen. Parralel aan die ontwikkelingen, startten we met meubels en tabourets. Om ook de ambulante pedicure te kunnen bedienen, ontwikkelden we beensteunen. Ons laatst ontwikkelde product is de ambulante werkstoel, waar inmiddels veel mensen mee werken.

Het is bijzonder om te merken hoe onze eigen ontwerpen mensen ondersteunen in hun dagelijkse werkzaamheden. We genieten van de enthousiaste reacties en foto’s van werkruimten en salons. Maar het oplossen van onverhoopte problemen of speciale wensen, geeft absoluut voldoening.

Het vertrouwen dat onze klanten al 25 jaar in ons bedrijf hebben, is bijzonder. Dit 25-jarig bestaan vieren we met leuke aanbiedingen, 25 dagen lang.

Behandelstoelen

10% korting op alle behandelstoelen, gratis bezorging.

Meubels

10% korting op alle meubels, gratis bezorging.

Set van ambulante werkstoel met tas, ambulante beensteun met tas, loupelamp en bevetigingsblokje voor de loupelamp

Voor € 352,-. Verkrijgbaar in allerlei kleuren.

Ambulante werkstoel

Met tas voor € 205,-. Verkrijgbaar in allerlei kleuren.

Ambulante beensteun

Met een loupelamp, bevestigingsblokje voor de loupelamp en tas voor € 135,-. Verkrijgbaar in allerlei kleuren.

Voor vragen en/of meer informatie over bovenstaande aanbiedingen, neem contact met ons op!

Alle prijzen zijn exclusief BTW en eventuele verzendkosten. De aanbiedingen zijn geldig vanaf 10  april tot en met 5 mei.